Currency Converter:

Lot: 465

Güncel Fiyat: 3.900 TL Açılış Fiyatı: 3.900 TL Tahmini: 12000 TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

MEZOPOTAMYA 20 YY USTURLAP

Ahşap Üzerine Pirinç Bir Usturlap: Tarımın Gizemli Rehberi ;Zamanın gizemli rehberi, ahşap bir gövdeye işlenmiş pirinçten bir usturlap. Üzeri, usta ellerin gravür tekniği ile işlediği Farsça yazılarla süslü bu nadir eser, tarımın kadim bilgeliğini yansıtıyor. Mükemmel kondisyonu ile zamana meydan okuyan bu usturlap, geçmişten gelen bir ses gibi, tarımın ritmini ve doğanın döngüsünü fısıldıyor.Bu eser sadece bir usturlap değil, aynı zamanda tarımın ve doğanın gizemlerine açılan bir pencere.

ÇAP 17 CM,DERİNLİK, 4 CM

ÇOK İYİ

86901956

XAAA

MÜZAYEDE 4

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • MEZOPOTAMYA 20 YY USTURLAP-Ahşap Üzerine Pirinç Bir Usturlap: Tarımın Gizemli Rehberi ;Zamanın gizemli rehberi, ahşap bir gövdeye işlenmiş pirinçten bir usturlap. Üzeri, usta ellerin gravür tekniği ile işlediği Farsça yazılarla süslü bu nadir eser, tarımın kadim bilgeliğini yansıtıyor.
Mükemmel kondisyonu ile zamana meydan okuyan bu usturlap, geçmişten gelen bir ses gibi, tarımın ritmini ve doğanın döngüsünü fısıldıyor.Bu eser sadece bir usturlap değil, aynı zamanda tarımın ve doğanın gizemlerine açılan bir pencere.

    Lot No: 465

    Lot: 465

    MEZOPOTAMYA 20 YY USTURLAP-Ahşap Üzerine Pirinç Bir Usturlap: Tarımın Gizemli Rehberi ;Zamanın gizemli rehberi, ahşap bir gövdeye işlenmiş pirinçten bir usturlap. Üzeri, usta ellerin gravür tekniği ile işlediği Farsça yazılarla süslü bu nadir eser, tarımın kadim bilgeliğini yansıtıyor. Mükemmel kondisyonu ile zamana meydan okuyan bu usturlap, geçmişten gelen bir ses gibi, tarımın ritmini ve doğanın döngüsünü fısıldıyor.Bu eser sadece bir usturlap değil, aynı zamanda tarımın ve doğanın gizemlerine açılan bir pencere.

    TLSatıldı
  • MEZOPOTAMYA 20 YY USTURLAP-20. yüzyıldan kalma bu ahşap üzeri prinç usturlap, usta bir el tarafından pirinç damgalama ve ajur tekniği kullanılarak özenle işlenmiştir.Usturabın kondisyonu mükemmeldir ve formu itibarıyla oldukça nadirdir.Üzerindeki bitkisel motifler ve Allah yazısı, eserin hem estetik hem de manevi değerini katlamaktadır. Bu usturlap, sadece bir namaz saati aracı olmanın ötesinde, geçmişin inançlarını ve sanat anlayışını yansıtan bir tarihi eserdir.Bu eşsiz eser, geçmişin ruhunu evinize taşıyacak ve size her baktığınızda ilham verecektir.

    Lot No: 466

    Lot: 466

    MEZOPOTAMYA 20 YY USTURLAP-20. yüzyıldan kalma bu ahşap üzeri prinç usturlap, usta bir el tarafından pirinç damgalama ve ajur tekniği kullanılarak özenle işlenmiştir.Usturabın kondisyonu mükemmeldir ve formu itibarıyla oldukça nadirdir.Üzerindeki bitkisel motifler ve Allah yazısı, eserin hem estetik hem de manevi değerini katlamaktadır. Bu usturlap, sadece bir namaz saati aracı olmanın ötesinde, geçmişin inançlarını ve sanat anlayışını yansıtan bir tarihi eserdir.Bu eşsiz eser, geçmişin ruhunu evinize taşıyacak ve size her baktığınızda ilham verecektir.

    TLSatıldı
  • MEZOPOTAMYA 20 YY USTURLAP-20. Yüzyıldan Kalma Muhteşem Bir Usturlap: Astroloji ve Sanatın Muhteşem Buluşması . 20. yüzyıldan kalma usturlap, sadece bir zaman tutma aracından çok daha fazlasıdır. Bu, astroloji ve sanatın muhteşem bir buluşmasıdır ve pirinç plaka üzerine ustaca işlenmiş karmaşık gravürlerle doludur.Usturabın ön yüzü, burçların sembollerini ve astronomik figürleri gösteren ayrıntılı bir gökyüzü haritasına sahiptir. Arka yüzü ise düzdür. Gravürlerin hassasiyeti ve ayrıntıları gerçekten büyüleyici ve ustalaşmış bir zanaatkarın eseridir.Usturabın durumu mükemmeldir ve formu itibarıyla oldukça nadirdir. Gravürler net ve keskindir ve metal parlaklığını korumaktadır. Bu usturlap, herhangi bir koleksiyon için değerli bir katkı olacaktır ve nesiller boyunca takdir edilebilecek bir hazinedir.

    Lot No: 467

    Lot: 467

    MEZOPOTAMYA 20 YY USTURLAP-20. Yüzyıldan Kalma Muhteşem Bir Usturlap: Astroloji ve Sanatın Muhteşem Buluşması . 20. yüzyıldan kalma usturlap, sadece bir zaman tutma aracından çok daha fazlasıdır. Bu, astroloji ve sanatın muhteşem bir buluşmasıdır ve pirinç plaka üzerine ustaca işlenmiş karmaşık gravürlerle doludur.Usturabın ön yüzü, burçların sembollerini ve astronomik figürleri gösteren ayrıntılı bir gökyüzü haritasına sahiptir. Arka yüzü ise düzdür. Gravürlerin hassasiyeti ve ayrıntıları gerçekten büyüleyici ve ustalaşmış bir zanaatkarın eseridir.Usturabın durumu mükemmeldir ve formu itibarıyla oldukça nadirdir. Gravürler net ve keskindir ve metal parlaklığını korumaktadır. Bu usturlap, herhangi bir koleksiyon için değerli bir katkı olacaktır ve nesiller boyunca takdir edilebilecek bir hazinedir.

    TLSatıldı
  • MEZOPOTAMYA 20 YY USTURLAP-Ahşap Üzerine Pirinç Bir Usturlap: Gökyüzünün Gizemlerini Çözen Muhteşem Bir Araç Zamanın ve mekanın gizemlerini çözen bir araç, ahşap bir gövdeye işlenmiş pirinçten bir usturlap. Üzeri, usta ellerin gravür tekniği ile işlediği Farsça yazılarla süslü bu nadir eser, kadim bilginin ve insanlığın merakının bir simgesi.Mükemmel kondisyonu ile zamana meydan okuyan bu usturlap, geçmişten gelen bir ses gibi, gökyüzünün dilini ve evrenin sırlarını fısıldıyor

    Lot No: 468

    Lot: 468

    MEZOPOTAMYA 20 YY USTURLAP-Ahşap Üzerine Pirinç Bir Usturlap: Gökyüzünün Gizemlerini Çözen Muhteşem Bir Araç Zamanın ve mekanın gizemlerini çözen bir araç, ahşap bir gövdeye işlenmiş pirinçten bir usturlap. Üzeri, usta ellerin gravür tekniği ile işlediği Farsça yazılarla süslü bu nadir eser, kadim bilginin ve insanlığın merakının bir simgesi.Mükemmel kondisyonu ile zamana meydan okuyan bu usturlap, geçmişten gelen bir ses gibi, gökyüzünün dilini ve evrenin sırlarını fısıldıyor

    TLSatıldı
  • 19 YY ŞÖMİNE SAATİ   A LA GERBE D'OR  A.DEFİS PARİS-19. Yüzyıldan Kalma Muhteşem Bir Fransız Şömine Saati: Aslanların Zarif Dansı ,Zamanın akışına asil bir dokunuş: 19. yüzyıldan kalma bu Fransız şömine saati, siyah mermer dış muhafazası ve zarif bronz süslemeleriyle göz kamaştırıyor.
Aslan figürlerinin ihtişamı: Saat ve şamdanların alt kaidelerinde kullanılan aslan ayakları ve tutamaklardaki aslan başı figürleri, esere heybetli bir hava katıyor. Bu figürler, usta bir heykeltıraşın elinden çıkmış gibi, en ince ayrıntısına kadar işlenmiş.
Geometrik desenlerin zarafeti: Kazıma tekniği ile işlenmiş geometrik desenler, eserin sade ve şık görünümünü tamamlıyor. Bu desenler, mermerin siyah rengiyle kontrast oluşturarak, esere göz alıcı bir görünüm kazandırıyor.
Geçmişten gelen bir hazine: Bu şömine saati sadece bir zaman ölçüm aracı değil, aynı zamanda 19. yüzyıl Fransız sanatının da bir örneği. Bu zarif eser, geçmişin zanaatkarlarının ustalığını ve sanatsal vizyonunu gözler önüne seriyor.
Evinizin odak noktası: Bu muhteşem şömine saati, evinize otantik ve zarif bir hava katacak. Şöminenizin üzerinde veya herhangi bir mobilyanın üzerinde sergileyerek, evinizin dekorasyonuna göz alıcı bir katkı sağlayabilirsiniz.

    Lot No: 469

    Lot: 469

    19 YY ŞÖMİNE SAATİ A LA GERBE D'OR A.DEFİS PARİS-19. Yüzyıldan Kalma Muhteşem Bir Fransız Şömine Saati: Aslanların Zarif Dansı ,Zamanın akışına asil bir dokunuş: 19. yüzyıldan kalma bu Fransız şömine saati, siyah mermer dış muhafazası ve zarif bronz süslemeleriyle göz kamaştırıyor. Aslan figürlerinin ihtişamı: Saat ve şamdanların alt kaidelerinde kullanılan aslan ayakları ve tutamaklardaki aslan başı figürleri, esere heybetli bir hava katıyor. Bu figürler, usta bir heykeltıraşın elinden çıkmış gibi, en ince ayrıntısına kadar işlenmiş. Geometrik desenlerin zarafeti: Kazıma tekniği ile işlenmiş geometrik desenler, eserin sade ve şık görünümünü tamamlıyor. Bu desenler, mermerin siyah rengiyle kontrast oluşturarak, esere göz alıcı bir görünüm kazandırıyor. Geçmişten gelen bir hazine: Bu şömine saati sadece bir zaman ölçüm aracı değil, aynı zamanda 19. yüzyıl Fransız sanatının da bir örneği. Bu zarif eser, geçmişin zanaatkarlarının ustalığını ve sanatsal vizyonunu gözler önüne seriyor. Evinizin odak noktası: Bu muhteşem şömine saati, evinize otantik ve zarif bir hava katacak. Şöminenizin üzerinde veya herhangi bir mobilyanın üzerinde sergileyerek, evinizin dekorasyonuna göz alıcı bir katkı sağlayabilirsiniz.

    TLSatıldı
  • 19YY ŞÖMİNE SAATİ-19YY AİT ŞÖMİNE SAATİMİZ , MERMER KAİDELİ VE BÜYÜK BAYAN FİGÜRLÜ OLUP , BRONZ DETAYLAR İLE ROKOKO SANATININ NADİR ÖRNEKLERİNDENDİR. ALTIN RENGİNİN MÜKEMMEL AHENGİ TÜM ESERDE GÖRÜLMEKTEDİR.KOLEKSİYONUNUZA YAKIŞACAK BİR PARÇA.

    Lot No: 470

    Lot: 470

    19YY ŞÖMİNE SAATİ-19YY AİT ŞÖMİNE SAATİMİZ , MERMER KAİDELİ VE BÜYÜK BAYAN FİGÜRLÜ OLUP , BRONZ DETAYLAR İLE ROKOKO SANATININ NADİR ÖRNEKLERİNDENDİR. ALTIN RENGİNİN MÜKEMMEL AHENGİ TÜM ESERDE GÖRÜLMEKTEDİR.KOLEKSİYONUNUZA YAKIŞACAK BİR PARÇA.

    TLSatıldı
  • 19 YY ŞÖMİNE SAATİ-ASLAN AYAK KAİDE ÜZERİNE MERMER VE BRONZ ,DÖNEMİNİN SANATINI YANSITMAKTADIR.

    Lot No: 471

    Lot: 471

    19 YY ŞÖMİNE SAATİ-ASLAN AYAK KAİDE ÜZERİNE MERMER VE BRONZ ,DÖNEMİNİN SANATINI YANSITMAKTADIR.

    TLSatıldı
  • 19 YY ŞÖMİNE-ASLAN AYAK ÜZERİNE YÜKSELEN DÖKÜM SAATİN YİNE EN ÜZERİNDE GÜÇ VE İHTİŞAMIN SEMBOLÜ OLAN ASLAN FİGÜRÜ YER ALMAKTADIR.

    Lot No: 472

    Lot: 472

    19 YY ŞÖMİNE-ASLAN AYAK ÜZERİNE YÜKSELEN DÖKÜM SAATİN YİNE EN ÜZERİNDE GÜÇ VE İHTİŞAMIN SEMBOLÜ OLAN ASLAN FİGÜRÜ YER ALMAKTADIR.

    TLSatıldı
  • 1950 TARİHLİ AMH ALMAN KLASİK SAAT ve İKİ ADET MASK-1950 LER HARİKA KONDİSYON.

    Lot No: 473

    Lot: 473

    1950 TARİHLİ AMH ALMAN KLASİK SAAT ve İKİ ADET MASK-1950 LER HARİKA KONDİSYON.

    TLSatıldı
  • BAVRİA PORSELEN SAAT-APLİK ÇİÇEKLER İLE HAREKETLENDİRİLEN ,HARİKA FORMDA Kİ SAATİMİZİN MERKEZ SAHNESİNDE FROGONARD BİR BETİMLEME MEVCUT OLUP PORSELEN KONDİSYONU HARİKADIR.ÇİÇEKLERDE HERHANGİ BİR KIRIK ATIK MEVCUT DEĞİLDİR.

    Lot No: 474

    Lot: 474

    BAVRİA PORSELEN SAAT-APLİK ÇİÇEKLER İLE HAREKETLENDİRİLEN ,HARİKA FORMDA Kİ SAATİMİZİN MERKEZ SAHNESİNDE FROGONARD BİR BETİMLEME MEVCUT OLUP PORSELEN KONDİSYONU HARİKADIR.ÇİÇEKLERDE HERHANGİ BİR KIRIK ATIK MEVCUT DEĞİLDİR.

    TLSatıldı
  • SANDİZELL PORSELEN SAAT ,DRESDEN BÖLGESİ-ÇİÇEK APLİKLİ VE ALTIN VERMİYELİ PORSELEN SAATİMİZİN KONDİSYONU FEVKALEDE OLUP ATIK MKIRIK MEVCUT DEĞİLDİR.

    Lot No: 475

    Lot: 475

    SANDİZELL PORSELEN SAAT ,DRESDEN BÖLGESİ-ÇİÇEK APLİKLİ VE ALTIN VERMİYELİ PORSELEN SAATİMİZİN KONDİSYONU FEVKALEDE OLUP ATIK MKIRIK MEVCUT DEĞİLDİR.

    TLSatıldı
  • HANDEARBEİT PORSELENSAAT VE ŞAMDANLAR  ,MERCEDES SAAT, ŞÖMİNE SETİ-BİR ADET PORSELEN SAAT VE İKİ ADET ŞAMDAN DAN OLUŞAN SETİMİZİN PORSELEN DAMGASI DRESDEN BÖLGESİNDEN HANDARBEİT OLUP SANATI DÖNEMİNE UYGUNDUR VE APLİK ÇİÇEKLER VE ALTIN VERMİYELER İLE ESER E HAREKET KATILMIŞTIR. PORSELEN MERKEZİNDE Kİ SAAT MERCEDES SAAT ÜRETİMİ KURMALI BİR SAATTİR. KONDİSYON HARİKA OLAN BU ESER KOLEKSİYONLUK BİR PARÇADIR.

    Lot No: 476

    Lot: 476

    HANDEARBEİT PORSELENSAAT VE ŞAMDANLAR ,MERCEDES SAAT, ŞÖMİNE SETİ-BİR ADET PORSELEN SAAT VE İKİ ADET ŞAMDAN DAN OLUŞAN SETİMİZİN PORSELEN DAMGASI DRESDEN BÖLGESİNDEN HANDARBEİT OLUP SANATI DÖNEMİNE UYGUNDUR VE APLİK ÇİÇEKLER VE ALTIN VERMİYELER İLE ESER E HAREKET KATILMIŞTIR. PORSELEN MERKEZİNDE Kİ SAAT MERCEDES SAAT ÜRETİMİ KURMALI BİR SAATTİR. KONDİSYON HARİKA OLAN BU ESER KOLEKSİYONLUK BİR PARÇADIR.

    TLSatıldı
  • SEİKO LATERNALI KURMALI SAAT-DÖNEMİNİN EN NADİR SAATLERİNDEN OLAN KURMALI SEİKO SAATİMİZ AYNI ZAMANDA LATERNA VE ALARMLIDIR. KONDİSYON EMSALLERİNE GÖRE MÜKEMMELDİR.KOLEKSİYONERLER İÇİN KAÇMAZ BİR FIRSAT.

    Lot No: 477

    Lot: 477

    SEİKO LATERNALI KURMALI SAAT-DÖNEMİNİN EN NADİR SAATLERİNDEN OLAN KURMALI SEİKO SAATİMİZ AYNI ZAMANDA LATERNA VE ALARMLIDIR. KONDİSYON EMSALLERİNE GÖRE MÜKEMMELDİR.KOLEKSİYONERLER İÇİN KAÇMAZ BİR FIRSAT.

    TLSatıldı
  • AVRUPA PORSELEN MASA SAATİ-DÖRT AYAK ÜZERİNE YÜKSELEN PORSELEN KAİDENİN MERKEZİNDE SAATİ YER ALMAKTA OLUP ÇİÇEK DESENLERİ VE ALTIN VERMİYE TENZİNİNDE MÜKEMMEL KULLANILMIŞTIR.

    Lot No: 478

    Lot: 478

    AVRUPA PORSELEN MASA SAATİ-DÖRT AYAK ÜZERİNE YÜKSELEN PORSELEN KAİDENİN MERKEZİNDE SAATİ YER ALMAKTA OLUP ÇİÇEK DESENLERİ VE ALTIN VERMİYE TENZİNİNDE MÜKEMMEL KULLANILMIŞTIR.

    TLSatıldı
  • AHŞAP MUHAFAZALI SEİKO KIURMALI SAAT

    Lot No: 479

    Lot: 479

    AHŞAP MUHAFAZALI SEİKO KIURMALI SAAT

    TLSatıldı
  • EDWARD PRİOR VE GEORGE PRİOR , ULTRA NADİR VE HARİKA KONDİSYONDA ,ÇALIŞIR CEP SAATLERİ-EDWARD PRİOR VE GEORGE PRİOR: OSMANLI PAZARI İÇİN CEP SAATLERİ USTALARI;CEP SAATİ, ZAMANIN ÖLÇÜLMESİNDE ÖNEMLİ BİR ROL OYNAMIŞ, HEM TEKNİK HEM DE ESTETİK AÇIDAN GELİŞMİŞ BİR ALETTİR. CEP SAATİ ÜRETİCİLERİ ARASINDA, ÖZELLİKLE OSMANLI PAZARI İÇİN SAATLER YAPAN EDWARD PRİOR VE GEORGE PRİOR İSİMLİ İKİ USTA DİKKAT ÇEKER. BU İKİ USTA, BABA VE OĞUL OLUP, 18. VE 19. YÜZYILLARDA LONDRA’DA FAALİYET GÖSTERMİŞLERDİR. BU MAKALEDE, EDWARD PRİOR VE GEORGE PRİOR’UN HAYATLARI, ESERLERİ VE OSMANLI PAZARINDAKİ ETKİLERİ HAKKINDA BİLGİLER SUNULACAKTIR.GEORGE PRİOR (1750-1825) 1765 İLE 1812 YILLARI ARASINDA LONDRA’DA ÇALIŞMIŞ BİR SAATÇİDİR. OSMANLI PAZARI İÇİN SAATLER ÜRETMEYE 1770 YILI CİVARINDA BAŞLAMIŞTIR. YAPTIĞI SAATLER GENELLİKLE KADRANINDA TÜRKÇE RAKAMLAR BULUNAN VE ÇOKLU KASA İÇEREN (ÇİFT, ÜÇLÜ VEYA DÖRTLÜ) MODELLERDİR. GEORGE PRİOR, OSMANLI SARAYININ DA TERCİH ETTİĞİ BİR SAATÇİ OLMUŞTUR. ÖRNEĞİN, 1798 YILINDA SULTAN III. SELİM’E BİR ÇİFT KASA İÇEREN GÜMÜŞ BİR CEP SAATİ HEDİYE ETMİŞTİR. GEORGE PRİOR’UN SAATLERİ, HEM İŞLEVSEL HEM DE SÜSLÜ OLMALARIYLA TANINMAKTADIR. SAATLERİNİN KASALARI GENELLİKLE GÜMÜŞ, ALTIN, KAPLUMBAĞA KABUĞU VEYA FİLDİŞİ GİBİ MALZEMELERDEN YAPILMIŞTIR. SAATLERİNİN KADRANLARI İSE BEYAZ EMAYE ÜZERİNE SİYAH VEYA KIRMIZI RENKTE TÜRKÇE RAKAMLAR VE AKREP-YELKOVAN İŞARETLERİ TAŞIMAKTADIR. BAZI SAATLERİNİN KADRANLARINDA AYRICA AYIN EVRELERİ, TAKVİM VEYA KRONOMETRE GİBİ EK ÖZELLİKLER DE BULUNMAKTADIR.EDWARD PRİOR (1812-?) GEORGE PRİOR’UN OĞLU VE VARİSİ OLAN EDWARD PRİOR, BABASI GİBİ OSMANLI PAZARI İÇİN SAATLER ÜRETEN BİR SAATÇİDİR. 1812 İLE 1868 YILLARI ARASINDA LONDRA’DA ÇALIŞMIŞTIR. EDWARD PRİOR, BABASININ İZİNDEN GİDEREK, 18. YÜZYIL TARZINDA, ÇOKLU KASA İÇEREN VE SARKAÇLI MEKANİZMAYA SAHİP SAATLER YAPMIŞTIR. BU SAATLER, OSMANLI PAZARINDA HALA POPÜLER OLAN MODELLERDİR. EDWARD PRİOR’UN SAATLERİ, BABASININ SAATLERİNE BENZER ŞEKİLDE, KADRANINDA TÜRKÇE RAKAMLAR VE ÇEŞİTLİ EK ÖZELLİKLER TAŞIMAKTADIR. EDWARD PRİOR’UN SAATLERİNİN KASALARI İSE DAHA ÇOK GÜMÜŞ, ALTIN VEYA KAPLUMBAĞA KABUĞU GİBİ MALZEMELERDEN YAPILMIŞTIR. EDWARD PRİOR, BABASI GİBİ OSMANLI SARAYININ DA BEĞENİSİNİ KAZANMIŞ BİR SAATÇİDİR. ÖRNEĞİN, 1846 YILINDA SULTAN ABDÜLMECİD’E BİR DÖRTLÜ KASA İÇEREN GÜMÜŞ BİR CEP SAATİ HEDİYE ETMİŞTİR.EDWARD PRİOR VE GEORGE PRİOR, OSMANLI PAZARI İÇİN SAATLER ÜRETEN EN ÜNLÜ VE BAŞARILI İNGİLİZ SAATÇİLERİ OLARAK KABUL EDİLMEKTEDİR. BU İKİ USTA, HEM TEKNİK HEM DE ESTETİK AÇIDAN YÜKSEK KALİTEDE SAATLER YAPMIŞLAR, HEM DE OSMANLI KÜLTÜRÜNE UYGUN TASARIMLAR GELİŞTİRMİŞLERDİR. OSMANLI PAZARINDA BÜYÜK BİR TALEP GÖREN BU SAATLER, HEM OSMANLI SARAYININ HEM DE ZENGİN KESİMİN VAZGEÇİLMEZ AKSESUARLARI OLMUŞTUR. EDWARD PRİOR VE GEORGE PRİOR’UN SAATLERİ, GÜNÜMÜZDE DE ANTİKA SAAT KOLEKSİYONCULARININ İLGİSİNİ ÇEKMEKTE VE YÜKSEK FİYATLARA SATILMAKTADIR. BU SAATLER, HEM İNGİLİZ HEM DE OSMANLI SAATÇİLİK TARİHİNDE ÖNEMLİ BİR YERE SAHİPTİR.

    Lot No: 480

    Lot: 480

    EDWARD PRİOR VE GEORGE PRİOR , ULTRA NADİR VE HARİKA KONDİSYONDA ,ÇALIŞIR CEP SAATLERİ-EDWARD PRİOR VE GEORGE PRİOR: OSMANLI PAZARI İÇİN CEP SAATLERİ USTALARI;CEP SAATİ, ZAMANIN ÖLÇÜLMESİNDE ÖNEMLİ BİR ROL OYNAMIŞ, HEM TEKNİK HEM DE ESTETİK AÇIDAN GELİŞMİŞ BİR ALETTİR. CEP SAATİ ÜRETİCİLERİ ARASINDA, ÖZELLİKLE OSMANLI PAZARI İÇİN SAATLER YAPAN EDWARD PRİOR VE GEORGE PRİOR İSİMLİ İKİ USTA DİKKAT ÇEKER. BU İKİ USTA, BABA VE OĞUL OLUP, 18. VE 19. YÜZYILLARDA LONDRA’DA FAALİYET GÖSTERMİŞLERDİR. BU MAKALEDE, EDWARD PRİOR VE GEORGE PRİOR’UN HAYATLARI, ESERLERİ VE OSMANLI PAZARINDAKİ ETKİLERİ HAKKINDA BİLGİLER SUNULACAKTIR.GEORGE PRİOR (1750-1825) 1765 İLE 1812 YILLARI ARASINDA LONDRA’DA ÇALIŞMIŞ BİR SAATÇİDİR. OSMANLI PAZARI İÇİN SAATLER ÜRETMEYE 1770 YILI CİVARINDA BAŞLAMIŞTIR. YAPTIĞI SAATLER GENELLİKLE KADRANINDA TÜRKÇE RAKAMLAR BULUNAN VE ÇOKLU KASA İÇEREN (ÇİFT, ÜÇLÜ VEYA DÖRTLÜ) MODELLERDİR. GEORGE PRİOR, OSMANLI SARAYININ DA TERCİH ETTİĞİ BİR SAATÇİ OLMUŞTUR. ÖRNEĞİN, 1798 YILINDA SULTAN III. SELİM’E BİR ÇİFT KASA İÇEREN GÜMÜŞ BİR CEP SAATİ HEDİYE ETMİŞTİR. GEORGE PRİOR’UN SAATLERİ, HEM İŞLEVSEL HEM DE SÜSLÜ OLMALARIYLA TANINMAKTADIR. SAATLERİNİN KASALARI GENELLİKLE GÜMÜŞ, ALTIN, KAPLUMBAĞA KABUĞU VEYA FİLDİŞİ GİBİ MALZEMELERDEN YAPILMIŞTIR. SAATLERİNİN KADRANLARI İSE BEYAZ EMAYE ÜZERİNE SİYAH VEYA KIRMIZI RENKTE TÜRKÇE RAKAMLAR VE AKREP-YELKOVAN İŞARETLERİ TAŞIMAKTADIR. BAZI SAATLERİNİN KADRANLARINDA AYRICA AYIN EVRELERİ, TAKVİM VEYA KRONOMETRE GİBİ EK ÖZELLİKLER DE BULUNMAKTADIR.EDWARD PRİOR (1812-?) GEORGE PRİOR’UN OĞLU VE VARİSİ OLAN EDWARD PRİOR, BABASI GİBİ OSMANLI PAZARI İÇİN SAATLER ÜRETEN BİR SAATÇİDİR. 1812 İLE 1868 YILLARI ARASINDA LONDRA’DA ÇALIŞMIŞTIR. EDWARD PRİOR, BABASININ İZİNDEN GİDEREK, 18. YÜZYIL TARZINDA, ÇOKLU KASA İÇEREN VE SARKAÇLI MEKANİZMAYA SAHİP SAATLER YAPMIŞTIR. BU SAATLER, OSMANLI PAZARINDA HALA POPÜLER OLAN MODELLERDİR. EDWARD PRİOR’UN SAATLERİ, BABASININ SAATLERİNE BENZER ŞEKİLDE, KADRANINDA TÜRKÇE RAKAMLAR VE ÇEŞİTLİ EK ÖZELLİKLER TAŞIMAKTADIR. EDWARD PRİOR’UN SAATLERİNİN KASALARI İSE DAHA ÇOK GÜMÜŞ, ALTIN VEYA KAPLUMBAĞA KABUĞU GİBİ MALZEMELERDEN YAPILMIŞTIR. EDWARD PRİOR, BABASI GİBİ OSMANLI SARAYININ DA BEĞENİSİNİ KAZANMIŞ BİR SAATÇİDİR. ÖRNEĞİN, 1846 YILINDA SULTAN ABDÜLMECİD’E BİR DÖRTLÜ KASA İÇEREN GÜMÜŞ BİR CEP SAATİ HEDİYE ETMİŞTİR.EDWARD PRİOR VE GEORGE PRİOR, OSMANLI PAZARI İÇİN SAATLER ÜRETEN EN ÜNLÜ VE BAŞARILI İNGİLİZ SAATÇİLERİ OLARAK KABUL EDİLMEKTEDİR. BU İKİ USTA, HEM TEKNİK HEM DE ESTETİK AÇIDAN YÜKSEK KALİTEDE SAATLER YAPMIŞLAR, HEM DE OSMANLI KÜLTÜRÜNE UYGUN TASARIMLAR GELİŞTİRMİŞLERDİR. OSMANLI PAZARINDA BÜYÜK BİR TALEP GÖREN BU SAATLER, HEM OSMANLI SARAYININ HEM DE ZENGİN KESİMİN VAZGEÇİLMEZ AKSESUARLARI OLMUŞTUR. EDWARD PRİOR VE GEORGE PRİOR’UN SAATLERİ, GÜNÜMÜZDE DE ANTİKA SAAT KOLEKSİYONCULARININ İLGİSİNİ ÇEKMEKTE VE YÜKSEK FİYATLARA SATILMAKTADIR. BU SAATLER, HEM İNGİLİZ HEM DE OSMANLI SAATÇİLİK TARİHİNDE ÖNEMLİ BİR YERE SAHİPTİR.

    TLSatıldı
  • HİSLON DUVAR SAATİ-1980 LER KONDİSYON HARİKA VE ÇALIŞIR DURUMDA.

    Lot No: 481

    Lot: 481

    HİSLON DUVAR SAATİ-1980 LER KONDİSYON HARİKA VE ÇALIŞIR DURUMDA.

    TLSatıldı
  • HİSLON DUVAR SAATİ-1980 LER KONDİSYON HARİKA VE ÇALIŞIR DURUMDA.

    Lot No: 482

    Lot: 482

    HİSLON DUVAR SAATİ-1980 LER KONDİSYON HARİKA VE ÇALIŞIR DURUMDA.

    TLSatıldı
  • SİNGER SAAT-1980 LER KONDİSYON HARİKA VE ÇALIŞIR DURUMDA.

    Lot No: 483

    Lot: 483

    SİNGER SAAT-1980 LER KONDİSYON HARİKA VE ÇALIŞIR DURUMDA.

    TLSatıldı
  • HOLLANDA FİGÜRLÜ DUVAR SAATİ SARKAÇLI-1930 LAR KONDİSYON HARİKA VE ÇALIŞIR DURUMDA.

    Lot No: 484

    Lot: 484

    HOLLANDA FİGÜRLÜ DUVAR SAATİ SARKAÇLI-1930 LAR KONDİSYON HARİKA VE ÇALIŞIR DURUMDA.

    TLSatıldı
  • HOLLANDA FİGÜRLÜ DUVAR SAATİ SARKAÇLI-1930 LAR KONDİSYON HARİKA VE ÇALIŞIR DURUMDA.

    Lot No: 485

    Lot: 485

    HOLLANDA FİGÜRLÜ DUVAR SAATİ SARKAÇLI-1930 LAR KONDİSYON HARİKA VE ÇALIŞIR DURUMDA.

    TLSatıldı
  • OSMANLI PAZARINA YAPILMIŞ HİTAPLI EL BOYAMA DUVAR SAATİ-1890 LI YILLAR DA OSMANLI PAZARINA YAPILMIŞ HARİKA KONDİSYONDA SAAT ÇALIŞIR DURUMDADIR.

    Lot No: 486

    Lot: 486

    OSMANLI PAZARINA YAPILMIŞ HİTAPLI EL BOYAMA DUVAR SAATİ-1890 LI YILLAR DA OSMANLI PAZARINA YAPILMIŞ HARİKA KONDİSYONDA SAAT ÇALIŞIR DURUMDADIR.

    TLSatıldı
  • İSA/ANTICHOC/ANNCRE 17 RUBİS/12 YÖNÜNDE KURMALI /KONDİSYON 10-1930 LAR KONDİSYON HARİKA VE ÇALIŞIR DURUMDA.

    Lot No: 487

    Lot: 487

    İSA/ANTICHOC/ANNCRE 17 RUBİS/12 YÖNÜNDE KURMALI /KONDİSYON 10-1930 LAR KONDİSYON HARİKA VE ÇALIŞIR DURUMDA.

    TLSatıldı
  • MİNERVA /TCDD/1928/18 JEWELS/SWİSS MADE/1960-2007 yılında, yazım gereçleriyle ünlü marka Montblanc’ın lüks saat bölümüne dahil edilen efsanevi marka Minerva’nın hikayesi sizlerle...2007 yılında Montblanc'ın geleneksel lüks saatçilik konusundaki uzmanlığı, İsviçre'nin Bernese Jura kentinde Villeret'de, klasik saatçiliğin, geleneksel becerilerin ve özel komplikasyonların sürdürülmesine adanmış bir kuruluş olan Minerva de Recherche en Haute Horlogerie Enstitüsü'nün kurulması ile daha da geliştirildi. Montblanc tarihindeki bu önemli olayı, İsviçreli lüks ürün grubu Richemont'un Fabrique d'Horlogerie Minerva SA'yı ve onun olağanüstü saatçilik bilgi birikimini devralması takip etti. Richemont, yeni satın aldığı saat üretim tesislerini, sahibi olduğu prestijli lüks markalardan biri olan Montblanc'a devretti.
Villeret'in saatçilik geleneği, 1858'de Charles ve Hyppolite Robert kardeşlerin "H. & C. Robert" şirketini kurmasıyla başladı. Daha sonra kardeşlerden sadece Charles’ın kalması ile "C. Robert" olarak revize edilen şirket ismi, 1878'de oğulları Charles ve Georges’un yanı sıra sonradan dahil olan Yvan Robert (1840-1912) şirketin başına geçmesiyle tekrar "Robert Frères Villeret" olarak değiştirildi.Şirket, 1886'da "Mercure" ile başlayarak, 1887'de "Minerva" (çiftçilik, zanaat ve bilim tanrıçası) ve 1898'de "Ariana", "Tropic" ve diğerlerini ekleyerek markaları tescil ettirmeye başladı. Her birinin kendi logosu ve ürünleri bulunan bu markalar, markanın imzası haline gelen bir sembol olan ok ile karakterize edilen "RFV" logosu ile detaylandırıldı.Başlangıçta dışardan temin ettiği mekanizmaları kullanarak bir "etablisseur/montajcı" olarak cep saatleri konusunda faaliyet gösteren "Robert Frères Villeret", Anvers'teki "Expositions Universelles" ve 1889 Paris World Exhibition'da düzenlenen iki sergide de saatleriyle madalya kazananlar arasında yer aldı.1985’ten itibaren "Robert Frères Villeret" kendi saat mekanizmalarını üretmeye başladı. İlk ürünler, 1941 yılına kadar üretimde kalan silindir eşapmanlı 18 ligne No. 1 mekanizma ve İsviçre kol eşapmanlı No. 2 Calibre 18 veya 19 ligne mekanizmalarıydı. Minerva kalibrelerine boyut, satır ve sıra numarasına göre değindi. Bu nedenle 18 satır boyutundaki tüm kalibreler "Calibre 18" olarak adlandırıldı. İlk çıkan mekanizma da ilk olduğunu belli etmek için Calibre 18-1 olarak adlandırıldı.1902 yılında şirket bugün hala kullanımda olan binalarına taşındı. Yüzyılı aşkın bir süredir aynı yerde ve 1970'lerdeki kuvars krizi süresi dahil kesintisiz mekanik mekanizma üretiminin, İsviçre saatçilik endüstrisinde müthiş nadir görülen bir durum olduğunu da ekleyelim.1908'de Robert Freres kronograf ve kronometre üretimine başladı ve ilk kronograf mekanizması olan Calibre 19-9'u tanıttı. Çoğu Minerva kronografı gibi, kronograf saat sayacına değil, sadece dakika sayacına sahipti. Minerva markasıyla, şirketin ürün yelpazesinin en üstünde konumlandırılan şirket, hassas kronometrisiyle dünya çapında tanınmış ve profesyonel saatlerin üretiminde lider bir uzman haline geldi. 1916'da zamanı saniyenin 1/100'üne kadar doğru ölçebilen mekanik kronometreleri, günümüz motor yarışlarının evrimi için temel teşkil ediyordu.Breguet balans yaylı ve 17-taşlı kolon çarklı bir kronograf olan Caliber 13-20, tek-tuş olarak tasarlandı, ancak 1940'tan sonra 30 veya 45 dakikalık sayaçlı çift butonlu konfigürasyonlarda üretildi. Piyasaya sürüldüğünde piyasadaki az sayıdaki kronograf kalibrelerinden biriydi ve Dubois-Depraz ile birlikte geliştirildi.Minerva markalı ürünlerin istisnai başarısı göz önünde bulundurularak, 1929 yılında tüm şirketin adı "Minerva SA, Villeret" olarak değiştirildi. Ne yazık ki, 1930'ların başlarında dünyadaki mali kriz Robert ailesini işsiz bıraktı ve Minerva'nın devralınmasına yol açtı: 1934'te, 1921'den beri şirkette çalışan saat mühendisi Jacques Pelot ve makine teknisyeni Charles Haussener işletmenin yeni sahipleri oldu. Bu ikilinin liderliği, 1936’da Garmisch-Partenkirchen gerçekleşen Olimpik kayak etkinliklerinin resmi zaman tutucusu olarak atanmaları ve yeni tasarlanan mekanizmalar gibi başarılar getirdi.1943'te Jacques Pelot'un yeğeni Andre Frey, Pythagore adlı bir saat modelinde kullanılması için Calibre 10-48 adını verdiği dikkat çekici bir mekanizma tasarladı. Frey, bu mekanizmayı tasarlarken köprüleri, kâşifi Pisagor'a atfedilen ve Altın Oran (1.618...) Olarak tanımlanan matematiksel oranları kullanarak konumlandırmıştı. Bu nedenle saate bu isim verildi. O dönemlerde mekanizmalar kasaların içinde, kapak ve kadranların arasında kaldıklarından görünmeleri mümkün değildi. Dolaysıyla, Frey’in tasarım konusunda Altın Oran’dan faydalanması, mühendislik açısından mesleğini ne kadar önemsediğinin bir ispatıydı.1955'te Jacques Pelot'un hisseleri varisi Andre Frey'e devredilirken, 1960'ta Maurice Favre, kayınpederi Charles Haussener'in hisselerini devraldı. Frey ve Favre, 1989 yılına kadar şirketi yönetti, ardından Jean-Jacques Frey, babası Andre Frey ile birlikte şirketin yönetimini devraldı.İsviçreli saat üreticilerinin adeta kırıp geçiren Kuvars Krizi esnasında Minerva, mekanik kronograflarının kalitesi ve bilinirliliği sayesinde hayatta kalabildi. 2000 yılında Frey ailesi şirketi, İtalyan finansçı Emilio Gnutti liderliğindeki yeni ortaklara sattı. Yeni organizasyon, altyapı ve makine yatırımlarıyla birlikte, yeni sorumlu Beppe Menaldo ve yetenekli ve saygın bir saat ustası olan ve bugün hala Villeret'teki Montblanc üretim tesislerinin Teknik Direktörü olan Demetrio Cabiddu liderliğindeki ekibi güçlendiren yeni çalışanları işe aldı. Yüksek kaliteli üretim geleneğini sürdüren Minerva, 2003 yılında tümü elden kurmalı dört yeni kalibrenin hayat verdiği iki kronograf ve iki tane de sadece zamanı gösteren dört yeni model sundu. 2005 yılında ise Minerva, 280 el yapımı parçadan oluşan, ekstra büyük Tourbillon kafesi (20 mm) ile donatılmış, 100 saatlik güç rezervine sahip elle kurmalı Caliber 65-60 ile çalışan Tourbillon Mystérieuse modelini tanıttı. Modelin 47mm çapındaki 18K pembe altın kasası, alışılmadık bir şekle sahipti. Model, saat ve dakika ibreleri için safir diskler kullanarak zamanı 'gizemli' kadranında gösteriyordu. Arka kasadaki "D.C." gravürü, onu yaratan Demetrio Cabiddu'ya bir saygı duruşuydu.Ekim 2006'da İsviçreli lüks mallar grubu Richemont, Fabrique d'Horlogerie Minerva SA'yı satın alarak olağanüstü bir know-how bilgisinin de sahibi oldu. Bu satın almanın şüphesiz en önemli sonucu, Minerva ile Montblanc arasındaki ortaklık ile Minerva'nın, Institut Minerva de Recherche en Haute Horlogerie adı altında yönetilen bir Montblanc departmanı haline gelmesiydi.2010'da Montblanc, Institut Minerva'da geliştirilen ilk saat olan Metamorphosis'i tanıttı. Adını benzersiz ikili işlevi ve yüzlerinden alan Metamorphosis, kadranda yer alan bölmeyi yukarı veya aşağı hareket ettirerek sadece zamanı gösteren bir saatten bir kronografa dönüşebiliyordu. Bu modeli, 2014 yılında tanıtılan Metamorphosis II izledi.Bugün, Villeret'teki Montblanc atölyeleri, Minerva mirasından esinlenerek, büyük bir bölümü hala elle gerçekleştirilen geleneksel saat işçiliğine sıkı sıkıya bağlı kalarak, Collection Villeret 1858 serisinin tüm modellerinin üretimini üstlenmeye devam ediyor. Aynı zamanda "Institut Minerva de Recherche en Haute Horlogerie", saatçilik sanatını zenginleştirmeye devam etmek için yenilikçi teknolojiler ve konseptler araştırırken olağanüstü kronografik uzmanlığı koruyan ve geliştiren bir güç görevi görüyor.

    Lot No: 488

    Lot: 488

    MİNERVA /TCDD/1928/18 JEWELS/SWİSS MADE/1960-2007 yılında, yazım gereçleriyle ünlü marka Montblanc’ın lüks saat bölümüne dahil edilen efsanevi marka Minerva’nın hikayesi sizlerle...2007 yılında Montblanc'ın geleneksel lüks saatçilik konusundaki uzmanlığı, İsviçre'nin Bernese Jura kentinde Villeret'de, klasik saatçiliğin, geleneksel becerilerin ve özel komplikasyonların sürdürülmesine adanmış bir kuruluş olan Minerva de Recherche en Haute Horlogerie Enstitüsü'nün kurulması ile daha da geliştirildi. Montblanc tarihindeki bu önemli olayı, İsviçreli lüks ürün grubu Richemont'un Fabrique d'Horlogerie Minerva SA'yı ve onun olağanüstü saatçilik bilgi birikimini devralması takip etti. Richemont, yeni satın aldığı saat üretim tesislerini, sahibi olduğu prestijli lüks markalardan biri olan Montblanc'a devretti. Villeret'in saatçilik geleneği, 1858'de Charles ve Hyppolite Robert kardeşlerin "H. & C. Robert" şirketini kurmasıyla başladı. Daha sonra kardeşlerden sadece Charles’ın kalması ile "C. Robert" olarak revize edilen şirket ismi, 1878'de oğulları Charles ve Georges’un yanı sıra sonradan dahil olan Yvan Robert (1840-1912) şirketin başına geçmesiyle tekrar "Robert Frères Villeret" olarak değiştirildi.Şirket, 1886'da "Mercure" ile başlayarak, 1887'de "Minerva" (çiftçilik, zanaat ve bilim tanrıçası) ve 1898'de "Ariana", "Tropic" ve diğerlerini ekleyerek markaları tescil ettirmeye başladı. Her birinin kendi logosu ve ürünleri bulunan bu markalar, markanın imzası haline gelen bir sembol olan ok ile karakterize edilen "RFV" logosu ile detaylandırıldı.Başlangıçta dışardan temin ettiği mekanizmaları kullanarak bir "etablisseur/montajcı" olarak cep saatleri konusunda faaliyet gösteren "Robert Frères Villeret", Anvers'teki "Expositions Universelles" ve 1889 Paris World Exhibition'da düzenlenen iki sergide de saatleriyle madalya kazananlar arasında yer aldı.1985’ten itibaren "Robert Frères Villeret" kendi saat mekanizmalarını üretmeye başladı. İlk ürünler, 1941 yılına kadar üretimde kalan silindir eşapmanlı 18 ligne No. 1 mekanizma ve İsviçre kol eşapmanlı No. 2 Calibre 18 veya 19 ligne mekanizmalarıydı. Minerva kalibrelerine boyut, satır ve sıra numarasına göre değindi. Bu nedenle 18 satır boyutundaki tüm kalibreler "Calibre 18" olarak adlandırıldı. İlk çıkan mekanizma da ilk olduğunu belli etmek için Calibre 18-1 olarak adlandırıldı.1902 yılında şirket bugün hala kullanımda olan binalarına taşındı. Yüzyılı aşkın bir süredir aynı yerde ve 1970'lerdeki kuvars krizi süresi dahil kesintisiz mekanik mekanizma üretiminin, İsviçre saatçilik endüstrisinde müthiş nadir görülen bir durum olduğunu da ekleyelim.1908'de Robert Freres kronograf ve kronometre üretimine başladı ve ilk kronograf mekanizması olan Calibre 19-9'u tanıttı. Çoğu Minerva kronografı gibi, kronograf saat sayacına değil, sadece dakika sayacına sahipti. Minerva markasıyla, şirketin ürün yelpazesinin en üstünde konumlandırılan şirket, hassas kronometrisiyle dünya çapında tanınmış ve profesyonel saatlerin üretiminde lider bir uzman haline geldi. 1916'da zamanı saniyenin 1/100'üne kadar doğru ölçebilen mekanik kronometreleri, günümüz motor yarışlarının evrimi için temel teşkil ediyordu.Breguet balans yaylı ve 17-taşlı kolon çarklı bir kronograf olan Caliber 13-20, tek-tuş olarak tasarlandı, ancak 1940'tan sonra 30 veya 45 dakikalık sayaçlı çift butonlu konfigürasyonlarda üretildi. Piyasaya sürüldüğünde piyasadaki az sayıdaki kronograf kalibrelerinden biriydi ve Dubois-Depraz ile birlikte geliştirildi.Minerva markalı ürünlerin istisnai başarısı göz önünde bulundurularak, 1929 yılında tüm şirketin adı "Minerva SA, Villeret" olarak değiştirildi. Ne yazık ki, 1930'ların başlarında dünyadaki mali kriz Robert ailesini işsiz bıraktı ve Minerva'nın devralınmasına yol açtı: 1934'te, 1921'den beri şirkette çalışan saat mühendisi Jacques Pelot ve makine teknisyeni Charles Haussener işletmenin yeni sahipleri oldu. Bu ikilinin liderliği, 1936’da Garmisch-Partenkirchen gerçekleşen Olimpik kayak etkinliklerinin resmi zaman tutucusu olarak atanmaları ve yeni tasarlanan mekanizmalar gibi başarılar getirdi.1943'te Jacques Pelot'un yeğeni Andre Frey, Pythagore adlı bir saat modelinde kullanılması için Calibre 10-48 adını verdiği dikkat çekici bir mekanizma tasarladı. Frey, bu mekanizmayı tasarlarken köprüleri, kâşifi Pisagor'a atfedilen ve Altın Oran (1.618...) Olarak tanımlanan matematiksel oranları kullanarak konumlandırmıştı. Bu nedenle saate bu isim verildi. O dönemlerde mekanizmalar kasaların içinde, kapak ve kadranların arasında kaldıklarından görünmeleri mümkün değildi. Dolaysıyla, Frey’in tasarım konusunda Altın Oran’dan faydalanması, mühendislik açısından mesleğini ne kadar önemsediğinin bir ispatıydı.1955'te Jacques Pelot'un hisseleri varisi Andre Frey'e devredilirken, 1960'ta Maurice Favre, kayınpederi Charles Haussener'in hisselerini devraldı. Frey ve Favre, 1989 yılına kadar şirketi yönetti, ardından Jean-Jacques Frey, babası Andre Frey ile birlikte şirketin yönetimini devraldı.İsviçreli saat üreticilerinin adeta kırıp geçiren Kuvars Krizi esnasında Minerva, mekanik kronograflarının kalitesi ve bilinirliliği sayesinde hayatta kalabildi. 2000 yılında Frey ailesi şirketi, İtalyan finansçı Emilio Gnutti liderliğindeki yeni ortaklara sattı. Yeni organizasyon, altyapı ve makine yatırımlarıyla birlikte, yeni sorumlu Beppe Menaldo ve yetenekli ve saygın bir saat ustası olan ve bugün hala Villeret'teki Montblanc üretim tesislerinin Teknik Direktörü olan Demetrio Cabiddu liderliğindeki ekibi güçlendiren yeni çalışanları işe aldı. Yüksek kaliteli üretim geleneğini sürdüren Minerva, 2003 yılında tümü elden kurmalı dört yeni kalibrenin hayat verdiği iki kronograf ve iki tane de sadece zamanı gösteren dört yeni model sundu. 2005 yılında ise Minerva, 280 el yapımı parçadan oluşan, ekstra büyük Tourbillon kafesi (20 mm) ile donatılmış, 100 saatlik güç rezervine sahip elle kurmalı Caliber 65-60 ile çalışan Tourbillon Mystérieuse modelini tanıttı. Modelin 47mm çapındaki 18K pembe altın kasası, alışılmadık bir şekle sahipti. Model, saat ve dakika ibreleri için safir diskler kullanarak zamanı 'gizemli' kadranında gösteriyordu. Arka kasadaki "D.C." gravürü, onu yaratan Demetrio Cabiddu'ya bir saygı duruşuydu.Ekim 2006'da İsviçreli lüks mallar grubu Richemont, Fabrique d'Horlogerie Minerva SA'yı satın alarak olağanüstü bir know-how bilgisinin de sahibi oldu. Bu satın almanın şüphesiz en önemli sonucu, Minerva ile Montblanc arasındaki ortaklık ile Minerva'nın, Institut Minerva de Recherche en Haute Horlogerie adı altında yönetilen bir Montblanc departmanı haline gelmesiydi.2010'da Montblanc, Institut Minerva'da geliştirilen ilk saat olan Metamorphosis'i tanıttı. Adını benzersiz ikili işlevi ve yüzlerinden alan Metamorphosis, kadranda yer alan bölmeyi yukarı veya aşağı hareket ettirerek sadece zamanı gösteren bir saatten bir kronografa dönüşebiliyordu. Bu modeli, 2014 yılında tanıtılan Metamorphosis II izledi.Bugün, Villeret'teki Montblanc atölyeleri, Minerva mirasından esinlenerek, büyük bir bölümü hala elle gerçekleştirilen geleneksel saat işçiliğine sıkı sıkıya bağlı kalarak, Collection Villeret 1858 serisinin tüm modellerinin üretimini üstlenmeye devam ediyor. Aynı zamanda "Institut Minerva de Recherche en Haute Horlogerie", saatçilik sanatını zenginleştirmeye devam etmek için yenilikçi teknolojiler ve konseptler araştırırken olağanüstü kronografik uzmanlığı koruyan ve geliştiren bir güç görevi görüyor.

    TLSatıldı
  • CYLİNDRE 10 RUBİS/GÜMÜŞ 800 AYAR/1905/KURMALI 12 YÖNÜ/TIRNAK BASKI/ÇALIŞIR DURUMDA/K0NDİSYON 10

    Lot No: 489

    Lot: 489

    CYLİNDRE 10 RUBİS/GÜMÜŞ 800 AYAR/1905/KURMALI 12 YÖNÜ/TIRNAK BASKI/ÇALIŞIR DURUMDA/K0NDİSYON 10

    TLSatıldı
  • MH/19 YY BAŞLARI/TAŞLI TOZ PEMBE KADRAN/GÜMÜŞ/12 YÖNÜ KURMALI /TIRNAK BASKI/ÇALIŞIR DURUMDA/KADRAN ÇATLAK

    Lot No: 490

    Lot: 490

    MH/19 YY BAŞLARI/TAŞLI TOZ PEMBE KADRAN/GÜMÜŞ/12 YÖNÜ KURMALI /TIRNAK BASKI/ÇALIŞIR DURUMDA/KADRAN ÇATLAK

    TLSatıldı
  • CHORONOMETRE 1940 /12 YÖNLÜ KURMALI/TIRNAK BASKI/ÇALIŞIR DURUMDA /KONDİSYON 10

    Lot No: 491

    Lot: 491

    CHORONOMETRE 1940 /12 YÖNLÜ KURMALI/TIRNAK BASKI/ÇALIŞIR DURUMDA /KONDİSYON 10

    TLSatıldı
  • TCDD VİALÜX CEP SAATİ/KADRAN BÖLÜMÜ CAM TAMİR İSTER /12 YÖNLÜ KURMALI/İÇ MEKANİZMA ÇALIŞIYOR/AZ ÇIKAR/İÇ MEKANİZMA KONDİSYON 10

    Lot No: 492

    Lot: 492

    TCDD VİALÜX CEP SAATİ/KADRAN BÖLÜMÜ CAM TAMİR İSTER /12 YÖNLÜ KURMALI/İÇ MEKANİZMA ÇALIŞIYOR/AZ ÇIKAR/İÇ MEKANİZMA KONDİSYON 10

    TLSatıldı
  • ARGENT FIN/N&C/12 YÖNLÜ /KURMALI/TIRNAK BASKI/KONDİSYON 10/1988 TARİHİ KAPAĞA KAZINMIŞ

    Lot No: 493

    Lot: 493

    ARGENT FIN/N&C/12 YÖNLÜ /KURMALI/TIRNAK BASKI/KONDİSYON 10/1988 TARİHİ KAPAĞA KAZINMIŞ

    TLSatıldı
  • P.B.F BREULEUX/12 YÖN KURMALI/1918-1943 FRA KOLLEGER/NİKEL/KONDİSYON 10

    Lot No: 494

    Lot: 494

    P.B.F BREULEUX/12 YÖN KURMALI/1918-1943 FRA KOLLEGER/NİKEL/KONDİSYON 10

    TLSatıldı
  • HİSLON/SWİSS MADE/AKAR SANİYE VE TARİHLİ/17 JEWELS/KONDİSYON 10 /ÇALIŞIR DURUMDA

    Lot No: 495

    Lot: 495

    HİSLON/SWİSS MADE/AKAR SANİYE VE TARİHLİ/17 JEWELS/KONDİSYON 10 /ÇALIŞIR DURUMDA

    TLSatıldı
  • LA REİNE DES MONTRES BESANÇON/AKAR SANİYE/12 YÖNLÜ KURMALI/TIRNAK BASKI/KONDİSYON 10 /ÇALIŞIR DURUMDA/1920

    Lot No: 496

    Lot: 496

    LA REİNE DES MONTRES BESANÇON/AKAR SANİYE/12 YÖNLÜ KURMALI/TIRNAK BASKI/KONDİSYON 10 /ÇALIŞIR DURUMDA/1920

    TLSatıldı
  • CLİNDRE 10 RUBİS /1928 KAPAK İMZALI/GÜMÜŞ KAPAK /DAMGALI/12 YÖNLÜ KURMA/TIRNAK BASKI/ÇALIŞIR DURUMDA /MUHAFAZALI/KONDİSYON 10

    Lot No: 497

    Lot: 497

    CLİNDRE 10 RUBİS /1928 KAPAK İMZALI/GÜMÜŞ KAPAK /DAMGALI/12 YÖNLÜ KURMA/TIRNAK BASKI/ÇALIŞIR DURUMDA /MUHAFAZALI/KONDİSYON 10

    TLSatıldı
  • L. GUYON/1865/GÜMÜŞ KAPAK/ÇİFT ANAHTAR KURMALI/A.CORBEİL/ÇALIŞIR DURUMDA KONDİSYON 10

    Lot No: 498

    Lot: 498

    L. GUYON/1865/GÜMÜŞ KAPAK/ÇİFT ANAHTAR KURMALI/A.CORBEİL/ÇALIŞIR DURUMDA KONDİSYON 10

    TLSatıldı
  • LONGİNES CEP SAATİ SWİSS MADE/GÜMÜŞ KAPAK 800 AYAR/ 3 YÖNLÜ KURMA/KADRANDA ÇATLAK MEVCUT/AKAR SANİYE/ÇALISIR DURUMDA/1905

    Lot No: 499

    Lot: 499

    LONGİNES CEP SAATİ SWİSS MADE/GÜMÜŞ KAPAK 800 AYAR/ 3 YÖNLÜ KURMA/KADRANDA ÇATLAK MEVCUT/AKAR SANİYE/ÇALISIR DURUMDA/1905

    TLSatıldı
  • CEP SAATİ/AKAR SANİYE/12 YÖNLÜ KURMA/KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA

    Lot No: 500

    Lot: 500

    CEP SAATİ/AKAR SANİYE/12 YÖNLÜ KURMA/KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA

    TLSatıldı
  • HEBDOMAS 8 DAYS /SWİSS MADE/MİNELİ/GÜMÜŞ/MENEVİŞ KASA/ÇALIŞIR DURUMDA /KONDİSYON 10

    Lot No: 501

    Lot: 501

    HEBDOMAS 8 DAYS /SWİSS MADE/MİNELİ/GÜMÜŞ/MENEVİŞ KASA/ÇALIŞIR DURUMDA /KONDİSYON 10

    TLSatıldı
  • OMEGA/12 YÖNLÜ/AKAR SANİYE/KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA

    Lot No: 502

    Lot: 502

    OMEGA/12 YÖNLÜ/AKAR SANİYE/KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA

    TLSatıldı
  • JEAN GÜMÜŞ CEP SAATİ/12 YÖNLÜ KURMALI /TIRNAK BASKI/1936

    Lot No: 503

    Lot: 503

    JEAN GÜMÜŞ CEP SAATİ/12 YÖNLÜ KURMALI /TIRNAK BASKI/1936

    TLSatıldı
  • GREV ROSKOFF/MİNELİ /12 YÖNLÜ KURMALI/TIRNAK BASKI/ÇALIŞIR DURUMDA /KONDİSYON 10

    Lot No: 504

    Lot: 504

    GREV ROSKOFF/MİNELİ /12 YÖNLÜ KURMALI/TIRNAK BASKI/ÇALIŞIR DURUMDA /KONDİSYON 10

    TLSatıldı
  • 19 YY CEP SAATİ/PEMBE RENK ALTIN PARÇACILI KADRAN/ALTIN KAPLAMA/ANAHTAR KURMALI/ÇALIŞIR DURUMDA /KADRANDA ÇATLAK MEVCUT

    Lot No: 505

    Lot: 505

    19 YY CEP SAATİ/PEMBE RENK ALTIN PARÇACILI KADRAN/ALTIN KAPLAMA/ANAHTAR KURMALI/ÇALIŞIR DURUMDA /KADRANDA ÇATLAK MEVCUT

    TLSatıldı
  • KAYS CEP SAATİ/12 YÖNLÜ KURMALI/BAKIM GREKİR/EKSİK YOK

    Lot No: 506

    Lot: 506

    KAYS CEP SAATİ/12 YÖNLÜ KURMALI/BAKIM GREKİR/EKSİK YOK

    TLSatıldı
  • ARGUS/HENRY THORE /AKAR SANİYE/GÜMÜŞ/1896/12 YÖNLÜ KURMALI/TIRNAK BASKI/KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA

    Lot No: 507

    Lot: 507

    ARGUS/HENRY THORE /AKAR SANİYE/GÜMÜŞ/1896/12 YÖNLÜ KURMALI/TIRNAK BASKI/KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA

    TLSatıldı
  • REMENTOİR 6 RUBİS/GÜMÜŞ/12 YÖNLÜ KURMALI/TIRNAK BASKI/GÜMÜŞ/1905/AKAR SANİYE/KADRANDA ÇATLAK VAR/ÇALIŞIR DURUMDA

    Lot No: 508

    Lot: 508

    REMENTOİR 6 RUBİS/GÜMÜŞ/12 YÖNLÜ KURMALI/TIRNAK BASKI/GÜMÜŞ/1905/AKAR SANİYE/KADRANDA ÇATLAK VAR/ÇALIŞIR DURUMDA

    TLSatıldı
  • WARDAR/CARTABERT/TCDD/12 YÖNLÜ KURMALI/AKAR SANİYE /KONDİSYON 10 /ÇALIŞIR DURUMDA/1960

    Lot No: 509

    Lot: 509

    WARDAR/CARTABERT/TCDD/12 YÖNLÜ KURMALI/AKAR SANİYE /KONDİSYON 10 /ÇALIŞIR DURUMDA/1960

    TLSatıldı
  • HUMA/12 YÖNLÜ KURMALI/AKAR SANİYE/KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA/19 YY

    Lot No: 510

    Lot: 510

    HUMA/12 YÖNLÜ KURMALI/AKAR SANİYE/KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA/19 YY

    TLSatıldı
  • 19 YY CEP SAATİ/12 YÖNLÜ KURMA/TIRNAK BASKI/AKAR SANİYE/KONDİSYON 10 /ÇALIŞIR DURUMDA

    Lot No: 511

    Lot: 511

    19 YY CEP SAATİ/12 YÖNLÜ KURMA/TIRNAK BASKI/AKAR SANİYE/KONDİSYON 10 /ÇALIŞIR DURUMDA

    TLSatıldı
  • K.SERKİSOFF COSTANTİNOPLE/BİLLODES/GÜMÜŞ /ANAHTAR KURMALI/AKAR SANİYE/KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA/1810

    Lot No: 512

    Lot: 512

    K.SERKİSOFF COSTANTİNOPLE/BİLLODES/GÜMÜŞ /ANAHTAR KURMALI/AKAR SANİYE/KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA/1810

    TLSatıldı
  • K.SERKİSOFF COSTANTİNOPLE/BİLLODES/GÜMÜŞ /ANAHTAR KURMALI/AKAR SANİYE/KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA/1810

    Lot No: 513

    Lot: 513

    K.SERKİSOFF COSTANTİNOPLE/BİLLODES/GÜMÜŞ /ANAHTAR KURMALI/AKAR SANİYE/KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA/1810

    TLSatıldı
  • SERKİSOF 18 JEWELS/12 YÖNLÜ KURMA/AKAR SANİYE/KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA

    Lot No: 514

    Lot: 514

    SERKİSOF 18 JEWELS/12 YÖNLÜ KURMA/AKAR SANİYE/KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA

    TLSatıldı
  • OMEGA/12 YÖNLÜ/AKAR SANİYE/AZ ÇIKAN MODEL/BAKIM İSTER

    Lot No: 515

    Lot: 515

    OMEGA/12 YÖNLÜ/AKAR SANİYE/AZ ÇIKAN MODEL/BAKIM İSTER

    TLSatıldı
  • DENCO İNGİLİZ/12 YÖNLÜ KURMALI/KONDİSYON 10 /AKAR SANİYE/ÇALIŞIR DURUMDA

    Lot No: 516

    Lot: 516

    DENCO İNGİLİZ/12 YÖNLÜ KURMALI/KONDİSYON 10 /AKAR SANİYE/ÇALIŞIR DURUMDA

    TLSatıldı
  • ACME LEVER H. SAMUELMANCHESTER/ANAHTAR KURMALI/GÜMÜŞ 925/KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA/İSVİÇRE

    Lot No: 517

    Lot: 517

    ACME LEVER H. SAMUELMANCHESTER/ANAHTAR KURMALI/GÜMÜŞ 925/KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA/İSVİÇRE

    TLSatıldı
  • INVICTA /800 AYAR GÜMÜŞ/AKAR SANİYE/İSVİÇRE /12 YÖNLÜ KURMALI/KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA

    Lot No: 518

    Lot: 518

    INVICTA /800 AYAR GÜMÜŞ/AKAR SANİYE/İSVİÇRE /12 YÖNLÜ KURMALI/KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA

    TLSatıldı
  • ZENNE BOY/GÜMÜŞ/19YY/12 YÖNLÜ KURMALI /TIRNAK BASKI/KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA/10 RUBİS

    Lot No: 519

    Lot: 519

    ZENNE BOY/GÜMÜŞ/19YY/12 YÖNLÜ KURMALI /TIRNAK BASKI/KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA/10 RUBİS

    TLSatıldı
  • ZENNE BOY/GÜMÜŞ/19YY/ANAHTAR KURMALI /KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA

    Lot No: 520

    Lot: 520

    ZENNE BOY/GÜMÜŞ/19YY/ANAHTAR KURMALI /KONDİSYON 10/ÇALIŞIR DURUMDA

    TLSatıldı
  • BÜYÜK ZENNE/SAVATLI/KOLSAATİ APARATI MEVCUT/GÜMÜŞ/12 YÖNLÜ KURMALI/ÇALIŞIR DURUMDA/REMONTOİR /10 RUBİS

    Lot No: 521

    Lot: 521

    BÜYÜK ZENNE/SAVATLI/KOLSAATİ APARATI MEVCUT/GÜMÜŞ/12 YÖNLÜ KURMALI/ÇALIŞIR DURUMDA/REMONTOİR /10 RUBİS

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ/OSMANLI KÖSTEK/1293 ABDULHAMİD 1 KURUŞLAR MEVCUT

    Lot No: 522

    Lot: 522

    GÜMÜŞ/OSMANLI KÖSTEK/1293 ABDULHAMİD 1 KURUŞLAR MEVCUT

    TLSatıldı
  • FRANSIZ /MİNELİ 93 GR./GÜMÜŞ/ÇİFT SIRMA ZİNCİR

    Lot No: 523

    Lot: 523

    FRANSIZ /MİNELİ 93 GR./GÜMÜŞ/ÇİFT SIRMA ZİNCİR

    TLSatıldı
  • OSMANLI/ KÖSTEK 2 KURUŞ TUĞRALI 46 GR/ÇİFT SIRMA ZİNCİR/SU YOLU SAH DAMGALI/GÜMÜŞ

    Lot No: 524

    Lot: 524

    OSMANLI/ KÖSTEK 2 KURUŞ TUĞRALI 46 GR/ÇİFT SIRMA ZİNCİR/SU YOLU SAH DAMGALI/GÜMÜŞ

    TLSatıldı
  • FRANSIZ KÖSTEK/ALTIN SIVAMA/19YY

    Lot No: 525

    Lot: 525

    FRANSIZ KÖSTEK/ALTIN SIVAMA/19YY

    TLSatıldı
  • OSMANLI /TUĞRALI VE SAH DAMGALI/145 GR/LOTUS ALTI GÜRZ SARGILI/SULTAN ABDULHAMİD/SU YOLUNDA 2. SAH DAMGASI MEVCUT/GÜMÜŞ

    Lot No: 526

    Lot: 526

    OSMANLI /TUĞRALI VE SAH DAMGALI/145 GR/LOTUS ALTI GÜRZ SARGILI/SULTAN ABDULHAMİD/SU YOLUNDA 2. SAH DAMGASI MEVCUT/GÜMÜŞ

    TLSatıldı
  • İNGİLİZ/AMVDOOP/ALTIN KAPLAMA/19 YY/PALAZ ZİNCİR/15 GR

    Lot No: 527

    Lot: 527

    İNGİLİZ/AMVDOOP/ALTIN KAPLAMA/19 YY/PALAZ ZİNCİR/15 GR

    TLSatıldı
  • OSMANLI/SULTAN ABDULHAMİD TUĞRA/SIRMA ZİNCİR/63 GR/GÜMÜŞ/KÜÇÜK LOTUS UCU DAMLA SARKIT

    Lot No: 528

    Lot: 528

    OSMANLI/SULTAN ABDULHAMİD TUĞRA/SIRMA ZİNCİR/63 GR/GÜMÜŞ/KÜÇÜK LOTUS UCU DAMLA SARKIT

    TLSatıldı
  • OSMANLI /TUĞRALI VE SAH DAMGALI/120 GR/LOTUS ALTI GÜRZ SARGILI/SULTAN ABDULHAMİD/SU YOLUNDA 2. SAH DAMGASI MEVCUT/GÜMÜŞ

    Lot No: 529

    Lot: 529

    OSMANLI /TUĞRALI VE SAH DAMGALI/120 GR/LOTUS ALTI GÜRZ SARGILI/SULTAN ABDULHAMİD/SU YOLUNDA 2. SAH DAMGASI MEVCUT/GÜMÜŞ

    TLSatıldı
  • FRANSIZ/GÜMÜŞ PLAKALI/GEÇEK KULLANIM MADALYA ASKISI/CEP SAATİ İÇİN TASARIM YAPILMIŞ/19 YY

    Lot No: 530

    Lot: 530

    FRANSIZ/GÜMÜŞ PLAKALI/GEÇEK KULLANIM MADALYA ASKISI/CEP SAATİ İÇİN TASARIM YAPILMIŞ/19 YY

    TLSatıldı
  • OSMANLI/SULTAN ABDULHAMİD TUĞRA/SIRMA ZİNCİR/56 GR/GÜMÜŞ/KÜÇÜK LOTUS UCU GÜRZ SARKIT/1 VE 2 GÜMÜŞ KURUŞLAR/SAH DAMLI

    Lot No: 531

    Lot: 531

    OSMANLI/SULTAN ABDULHAMİD TUĞRA/SIRMA ZİNCİR/56 GR/GÜMÜŞ/KÜÇÜK LOTUS UCU GÜRZ SARKIT/1 VE 2 GÜMÜŞ KURUŞLAR/SAH DAMLI

    TLSatıldı
  • OSMANLI/SIRMA ZİNCİR/GÜMÜŞ/56 GR/GÜRZ SARKIT

    Lot No: 532

    Lot: 532

    OSMANLI/SIRMA ZİNCİR/GÜMÜŞ/56 GR/GÜRZ SARKIT

    TLSatıldı
  • OSMANLI /TUĞRALI VE SAH DAMGALI/135 GR/LOTUS ALTI GÜRZ SARGILI/SULTAN ABDULHAMİD/SU YOLUNDA 2. SAH DAMGASI MEVCUT/GÜMÜŞ/2 KURUŞLU

    Lot No: 533

    Lot: 533

    OSMANLI /TUĞRALI VE SAH DAMGALI/135 GR/LOTUS ALTI GÜRZ SARGILI/SULTAN ABDULHAMİD/SU YOLUNDA 2. SAH DAMGASI MEVCUT/GÜMÜŞ/2 KURUŞLU

    TLSatıldı
  • OSMANLI/MEHMED REŞAD 10 KUŞLU(RRR)/95 GR/SAH DAMGALI

    Lot No: 534

    Lot: 534

    OSMANLI/MEHMED REŞAD 10 KUŞLU(RRR)/95 GR/SAH DAMGALI

    TLSatıldı
  • OSMANLI /TUĞRALI VE SAH DAMGALI/113 GR/LOTUS ALTI GÜRZ SARGILI/SULTAN ABDULHAMİD/ /GÜMÜŞ

    Lot No: 535

    Lot: 535

    OSMANLI /TUĞRALI VE SAH DAMGALI/113 GR/LOTUS ALTI GÜRZ SARGILI/SULTAN ABDULHAMİD/ /GÜMÜŞ

    TLSatıldı
  • FRANSIZ/SAVATLI/ÇİL KONDİSYON/SARMA ZİNCİR/72 GR/NADİR/GÜMÜŞ

    Lot No: 536

    Lot: 536

    FRANSIZ/SAVATLI/ÇİL KONDİSYON/SARMA ZİNCİR/72 GR/NADİR/GÜMÜŞ

    TLSatıldı
  • OSMANLI /TUĞRALI VE SAH DAMGALI/139 GR/LOTUS ALTI GÜRZ SARGILI/SULTAN ABDULHAMİD/SU YOLUNDA 2-3. SAH DAMGASI MEVCUT/GÜMÜŞ/DETAY ALTI PATLAR TABANCA

    Lot No: 537

    Lot: 537

    OSMANLI /TUĞRALI VE SAH DAMGALI/139 GR/LOTUS ALTI GÜRZ SARGILI/SULTAN ABDULHAMİD/SU YOLUNDA 2-3. SAH DAMGASI MEVCUT/GÜMÜŞ/DETAY ALTI PATLAR TABANCA

    TLSatıldı
  • 19 YY /ÇİFT/SARMA/NİKEL

    Lot No: 538

    Lot: 538

    19 YY /ÇİFT/SARMA/NİKEL

    TLSatıldı
  • OSMANLI /TUĞRALI VE SAH DAMGALI/116  GR/LOTUS ALTI GÜRZ SARGILI/SULTAN ABDULHAMİD/SU YOLUNDA 2. SAH DAMGASI MEVCUT/GÜMÜŞ/

    Lot No: 539

    Lot: 539

    OSMANLI /TUĞRALI VE SAH DAMGALI/116 GR/LOTUS ALTI GÜRZ SARGILI/SULTAN ABDULHAMİD/SU YOLUNDA 2. SAH DAMGASI MEVCUT/GÜMÜŞ/

    TLSatıldı
  • FRANSIZ /MİNELİ 125 GR./GÜMÜŞ/ÇİFT SIRMA ZİNCİR

    Lot No: 540

    Lot: 540

    FRANSIZ /MİNELİ 125 GR./GÜMÜŞ/ÇİFT SIRMA ZİNCİR

    TLSatıldı
  • OSMANLI /TUĞRALI VE SAH DAMGALI/98 GR/LOTUS ALTI DAMLA SARGILI/SULTAN ABDULHAMİD/ /GÜMÜŞ

    Lot No: 541

    Lot: 541

    OSMANLI /TUĞRALI VE SAH DAMGALI/98 GR/LOTUS ALTI DAMLA SARGILI/SULTAN ABDULHAMİD/ /GÜMÜŞ

    TLSatıldı
  • OSMANLI /TUĞRALI VE SAH DAMGALI/92 GR/LOTUS ALTI GÜRZ SARGILI/SULTAN ABDULHAMİD/SU YOLUNDA 2-3. SAH DAMGASI MEVCUT/GÜMÜŞ

    Lot No: 542

    Lot: 542

    OSMANLI /TUĞRALI VE SAH DAMGALI/92 GR/LOTUS ALTI GÜRZ SARGILI/SULTAN ABDULHAMİD/SU YOLUNDA 2-3. SAH DAMGASI MEVCUT/GÜMÜŞ

    TLSatıldı
  • OSMANLI/AT NALI/4 ZİNCİR/TAŞLI/TEL KARİ/65 GR/GÜMÜŞ

    Lot No: 544

    Lot: 544

    OSMANLI/AT NALI/4 ZİNCİR/TAŞLI/TEL KARİ/65 GR/GÜMÜŞ

    TLSatıldı
  • FRANSIZ/MİNELİ/ÇİL/SIRMA ZİNCİR 4 BAĞLI/84 GR/GÜMÜŞ

    Lot No: 545

    Lot: 545

    FRANSIZ/MİNELİ/ÇİL/SIRMA ZİNCİR 4 BAĞLI/84 GR/GÜMÜŞ

    TLSatıldı
  • OSMANLI/SAVATLI/LOTUS/TUĞRA VE GÜRZ/GÜMÜŞ/73 GR

    Lot No: 546

    Lot: 546

    OSMANLI/SAVATLI/LOTUS/TUĞRA VE GÜRZ/GÜMÜŞ/73 GR

    TLSatıldı
  • FRANSIZ /MİNELİ 97 GR./GÜMÜŞ/ÇİFT SIRMA ZİNCİR

    Lot No: 547

    Lot: 547

    FRANSIZ /MİNELİ 97 GR./GÜMÜŞ/ÇİFT SIRMA ZİNCİR

    TLSatıldı
  • OSMANLI /TUĞRALI VE SAH DAMGALI/ 99 GR/LOTUS ALTI GÜRZ SARGILI/SULTAN ABDULHAMİD/SU YOLUNDA 2. SAH DAMGASI MEVCUT/GÜMÜŞ

    Lot No: 548

    Lot: 548

    OSMANLI /TUĞRALI VE SAH DAMGALI/ 99 GR/LOTUS ALTI GÜRZ SARGILI/SULTAN ABDULHAMİD/SU YOLUNDA 2. SAH DAMGASI MEVCUT/GÜMÜŞ

    TLSatıldı
  • FRANSIZ /MİNELİ 81 GR./GÜMÜŞ/ÇİFT SIRMA ZİNCİR

    Lot No: 549

    Lot: 549

    FRANSIZ /MİNELİ 81 GR./GÜMÜŞ/ÇİFT SIRMA ZİNCİR

    TLSatıldı
  • FRANSIZ /MİNELİ 81 GR./GÜMÜŞ/ÇİFT SIRMA ZİNCİR

    Lot No: 550

    Lot: 550

    FRANSIZ /MİNELİ 81 GR./GÜMÜŞ/ÇİFT SIRMA ZİNCİR

    TLSatıldı
  • OSMANLI/GÜMÜŞ SAVATLI/MEHMED REŞAD 5 KURUŞ/GÜRZ DETAY SIRMA ZİNCİR

    Lot No: 551

    Lot: 551

    OSMANLI/GÜMÜŞ SAVATLI/MEHMED REŞAD 5 KURUŞ/GÜRZ DETAY SIRMA ZİNCİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 552

    Lot: 552

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 553

    Lot: 553

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 554

    Lot: 554

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 555

    Lot: 555

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 556

    Lot: 556

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 557

    Lot: 557

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 558

    Lot: 558

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 559

    Lot: 559

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 560

    Lot: 560

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 561

    Lot: 561

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 562

    Lot: 562

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 563

    Lot: 563

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 564

    Lot: 564

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 565

    Lot: 565

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 566

    Lot: 566

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 567

    Lot: 567

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 568

    Lot: 568

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 569

    Lot: 569

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 570

    Lot: 570

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 571

    Lot: 571

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 572

    Lot: 572

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 573

    Lot: 573

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 574

    Lot: 574

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    Lot No: 575

    Lot: 575

    AVRUPA /ESKİ/BAYAN SAATLER BAKIM GEREKTİRİR

    TLSatıldı
  • CASİO G-SHOCK-GA-100 SERİSİ KIRMIZI

    Lot No: 576

    Lot: 576

    CASİO G-SHOCK-GA-100 SERİSİ KIRMIZI

    TLSatıldı
  • CASİO PROTEK-PRG-70

    Lot No: 577

    Lot: 577

    CASİO PROTEK-PRG-70

    TLSatıldı
  • CASİO G-SHOCK-DW-5600MS

    Lot No: 578

    Lot: 578

    CASİO G-SHOCK-DW-5600MS

    TLSatıldı
  • CASİO G-SHOCK-GA-700SE

    Lot No: 579

    Lot: 579

    CASİO G-SHOCK-GA-700SE

    TLSatıldı
  • CASİO G-SHOCK-GA_2100

    Lot No: 581

    Lot: 581

    CASİO G-SHOCK-GA_2100

    TLSatıldı
  • TAG HEUER-OTOMATİK

    Lot No: 582

    Lot: 582

    TAG HEUER-OTOMATİK

    TLSatıldı
  • OMEGA DE VİLLE-OTOMATİK

    Lot No: 583

    Lot: 583

    OMEGA DE VİLLE-OTOMATİK

    TLSatıldı
  • TAG HEUER CARRERA-OTOMATİK

    Lot No: 584

    Lot: 584

    TAG HEUER CARRERA-OTOMATİK

    TLSatıldı
  • PATEK PHILIPPE GENEVE-OTOMATİK

    Lot No: 585

    Lot: 585

    PATEK PHILIPPE GENEVE-OTOMATİK

    TLSatıldı
  • ROLEX-OTOMATİK

    Lot No: 586

    Lot: 586

    ROLEX-OTOMATİK

    TLSatıldı
  • G-SHOCK-DİJİTAL/GA1100

    Lot No: 587

    Lot: 587

    G-SHOCK-DİJİTAL/GA1100

    TLSatıldı
  • ROLEX-OTOMATİK

    Lot No: 588

    Lot: 588

    ROLEX-OTOMATİK

    TLSatıldı
  • VARSAGE-OTOMATİK

    Lot No: 592

    Lot: 592

    VARSAGE-OTOMATİK

    TLSatıldı
  • İNVİCTA VENOM 1000 METRE DÖNER BEZEL-OTOMATİK/6111

    Lot No: 593

    Lot: 593

    İNVİCTA VENOM 1000 METRE DÖNER BEZEL-OTOMATİK/6111

    TLSatıldı
  • İNVİCTA DC AQUAMANDÖNER BEZEL-OTOMATİK/43686

    Lot No: 594

    Lot: 594

    İNVİCTA DC AQUAMANDÖNER BEZEL-OTOMATİK/43686

    TLSatıldı
  • AUDEMARS PIGUET-OTOMATİK/A6013

    Lot No: 595

    Lot: 595

    AUDEMARS PIGUET-OTOMATİK/A6013

    TLSatıldı
  • DIESEL-AKILLI DİJİTAL SAAT

    Lot No: 596

    Lot: 596

    DIESEL-AKILLI DİJİTAL SAAT

    TLSatıldı
  • SEİKO-OTOMATİK

    Lot No: 597

    Lot: 597

    SEİKO-OTOMATİK

    TLSatıldı
  • VERSAGE-OTOMATİK

    Lot No: 598

    Lot: 598

    VERSAGE-OTOMATİK

    TLSatıldı
  • JEEP-PİLLİ

    Lot No: 599

    Lot: 599

    JEEP-PİLLİ

    TLSatıldı
  • CREO-PİLLİ

    Lot No: 600

    Lot: 600

    CREO-PİLLİ

    TLSatıldı
  • ARMANİ-PİLLİ

    Lot No: 601

    Lot: 601

    ARMANİ-PİLLİ

    TLSatıldı
  • ARMANİ-PİLLİ

    Lot No: 602

    Lot: 602

    ARMANİ-PİLLİ

    TLSatıldı
  • ARMANİ-PİLLİ

    Lot No: 603

    Lot: 603

    ARMANİ-PİLLİ

    TLSatıldı
  • ARMANİ-PİLLİ

    Lot No: 605

    Lot: 605

    ARMANİ-PİLLİ

    TLSatıldı
  • ARMANİ-PİLLİ

    Lot No: 606

    Lot: 606

    ARMANİ-PİLLİ

    TLSatıldı
  • ARMANİ-PİLLİ

    Lot No: 607

    Lot: 607

    ARMANİ-PİLLİ

    TLSatıldı
  • ARMANİ-PİLLİ

    Lot No: 608

    Lot: 608

    ARMANİ-PİLLİ

    TLSatıldı
  • TİSOT-PİLLİ

    Lot No: 609

    Lot: 609

    TİSOT-PİLLİ

    TLSatıldı
  • TİSOT-PİLLİ

    Lot No: 610

    Lot: 610

    TİSOT-PİLLİ

    TLSatıldı
  • TİSOT-PİLLİ

    Lot No: 611

    Lot: 611

    TİSOT-PİLLİ

    TLSatıldı
  • ZENTRA CEP SAATİ 12 YÖNLÜ KURMALI

    Lot No: 612

    Lot: 612

    ZENTRA CEP SAATİ 12 YÖNLÜ KURMALI

    TLSatıldı
  • İNVİCTA-OTOMATİK

    Lot No: 613

    Lot: 613

    İNVİCTA-OTOMATİK

    TLSatıldı
  • İNVİCTA-OTOMATİK

    Lot No: 614

    Lot: 614

    İNVİCTA-OTOMATİK

    TLSatıldı
  • İNVİCTA-OTOMATİK

    Lot No: 615

    Lot: 615

    İNVİCTA-OTOMATİK

    TLSatıldı